close
تبلیغات در اینترنت
نمک خوراکی چگونه تهیه میشود

کانال تلگرام معلم یار ویژه ی سال تحصیلی 97-96

تمامی مطالب رایگان و ویژه ی سال 96 - آپدیت روزانه مطالب

نمونه سوالات , پیک های آینه , طرح درس , کاربرگ , درسنامه , جزوه و ...

@MoallemYarIR| @MoallemYarIR1| @MoallemYarIR2| @MoallemYarIR3|
@MoallemYarIR4| @MoallemYarIR5| @MoallemYarIR6| پیک آدینه کانال تلگرام معلم یار ویژه ی سال تحصیلی 97-96 کانال تلگرام معلم یار ویژه ی سال تحصیلی 97-96 کانال تلگرام معلم یار ویژه ی سال تحصیلی 97-96 کانال تلگرام معلم یار ویژه ی سال تحصیلی 97-96 کانال تلگرام معلم یار ویژه ی سال تحصیلی 97-96 کانال تلگرام معلم یار ویژه ی سال تحصیلی 97-96

نمونه سوالات ابتدایی

,

نمک خوراکی چگونه تهیه میشود,نمک خوراکی را چگونه تهیه میکنند علوم چهارم دبستان,نمک خوراکی چگونه تهیه میشود کلاس چهارم,نمک خوراکی را چگونه تهیه میکنند علوم چهارم ابتدایی,نمک خوراکی چگونه درست میشود,نمک خوراکی چیست,نمک خوراکی چگونه بدست می اید,نمک خوراکی چگونه تهیه میشود علوم چهارم,نمک خوراکی,نمک خوراکی راچگونه تهیه میکنند,نمک خوراکی راچگونه تهیه میکنیم,طرز تهیه نمک خوراکی علوم چهارم دبستان,روش تهیه نمک خوراکی,نمک خوراکی را چگونه تهیه می کنند علوم چهارم,نمک خوراکی راچگونه تهیه میکنند علوم چهارم,پایه چهارم ابتدایی,علوم چهارم ابتدایی,طرز تهیه نمک خوراکی به زبان ساده,تهیه نمک خوراکی,طرز تهیه نمک,نمک چگونه تهیه میشود,

دسترسی به مطالب سایت بصورت طبقه بندی شده

نمک خوراکی چگونه تهیه میشود

مطالب مرتبط با این پست: سایر مطالب سایت 6Paye,

نمک خوراکی چگونه تهیه میشود

 نمک خوراکی را چگونه تهیه میکنند علوم چهارم دبستان,نمک خوراکی چگونه تهیه میشود کلاس چهارم,نمک خوراکی را چگونه تهیه میکنند علوم چهارم ابتدایی,نمک خوراکی چگونه درست میشود ,نمک خوراکی چیست,نمک خوراکی چگونه بدست می اید,نمک خوراکی چگونه تهیه میشود علوم چهارم,نمک خوراکی,نمک خوراکی راچگونه تهیه میکنند,نمک خوراکی راچگونه تهیه میکنیم,طرز تهیه نمک خوراکی علوم چهارم دبستان,روش تهیه نمک خوراکی,نمک خوراکی را چگونه تهیه می کنند علوم چهارم,نمک خوراکی راچگونه تهیه میکنند علوم چهارم,پایه چهارم ابتدایی,علوم چهارم ابتدایی,طرز تهیه نمک خوراکی به زبان ساده,نمک خوراکی,تهیه نمک خوراکی,طرز تهیه نمک,نمک چگونه تهیه میشود,چگونه نمک خوراکی تهیه میشود,طرز تهیه نمک خوراکی,نمک خوراکی چگونه تهیه می کنند,نمک را چگونه تهیه می کنند,نمک خوراکی را چگونه تهیه می کنند,تحقیق نمک خوراکی,نمک خوراکی چگونه تهیه میکنند,نمک خوراکی را چگونه تهیه میکنند,نمک خوراکی راچگونه تهیه میکنند,,نمک خوراکی چگونه به دست می اید,نمک خوراکی راچگونه تهیه میکنیم,نمک خوراکی راچگونه تهیه می کنند,طرز تهیه نمک خوراکی چهارم دبستان,طرز تهیه نمک خوراکی کلاس چهارم,نمک را چگونه تهیه می کنند,نمک خوراکی چگونه تهیه میشود علوم چهارم,نمک خوراکی را چگونه تهیه می کنند,تهیه نمک خوراکی کلاس چهارم,تهیه نمک خوراکی علوم چهارم دبستان

سلام دوستان و همکاران محترم پایه چهارم ابتدایی (دبستان)

در این پست از سایت معلم یار و سایت 6Paye برای شما عزیزان , طرز تهیه نمک خوراکی علوم چهارم دبستان ویژه ی مهر ماه سال تحصیلی 96-97 و آماده کردیم

امیدواریم مورد استفاده شما عزیزان قرار بگیره

فــدا

کانال تلگرام چهارم ابتدایی


قبل از احداث كارخانه‌هاي تصفيه ي نمک ، نمک خوراكي در كارگاه‌هاي سنتي به اين شكل توليد مي ‌شد كه به سنگ نمک استخراج شده از معدن، پس از آسياب شدن و سرند كردن، يُد اضافه گشته و در كيسه‌هاي نايلوني زرد رنگ روانه ي بازار مصرف مي ‌شد.
اين نوع نمک ، به علت آنكه هيچ گونه عمل تصفيه ‌اي روي آن انجام نمي ‌گيرد، غير استاندارد بوده و مصرف خوراكي آن در درازمدت عوارض نامطلوبي ايجاد مي ‌نمايد و بايستي از مصرف آن جدا خودداري شود.

روش مكانيزه ي تصفيه نمک

روش توليد در كارخانه‌هاي تصفيه ي نمک شامل مراحل زير است:

1- آسياب كردن سنگ نمک (يا استفاده ي مستقيم از نمک تبخيري) و انحلال آن در آب خالص و تهيه ي محلول اشباع آب ‌نمك.

2- اضافه كردن مواد شيميايي براي رسوب كامل كلسيم و منيزيم و خارج نمودن مواد نامحلول.
3- عبور محلول آب نمک از فيلترهاي شني براي حذف ذرات ريزتر از 30ميكرون.
4- تبخير محلول اشباع نمک و توليد بلورهاي (كريستال‌ها) خالص نمک و جداسازي آنها توسط سانتريفوژ.
5- شست ‌وشوي نهايي بلورهاي نمک در سانتريفوژ و اضافه كردن يُد به آن.
6-  خشك كردن كريستال‌هاي نمک در خشك كن با استفاده از هواي گرم و انتقال نمک به سيلوهاي ذخيره.
7- بسته ‌بندي نمک با دستگاه‌هاي تمام اتوماتيك.
همان‌گونه كه ديده مي ‌شود در اين روش علاوه بر افزايش ميزان خلوص تا حداقل 5/99درصد، تمام ناخالصي‌هاي محلول و نامحلول نمک حذف مي شوند و نيز به علت دماي بالاي مورد استفاده، آلودگي‌هاي ميكروبي(كه در صنايع غذايي از اهميت بالايي برخوردار است) از بين مي ‌روند.

يُـد دار كردن نمک

بسياري از مواد غذايي به طور معمول در رژيم غذايي مردم كشورمان كم است. يُد از جمله ي اين مواد است كه هرچند بدن به مقدار زياد آن احتياج ندارد، اما كمبود آن هم مشكلات زيادي را به دنبال دارد.
اختلالات ناشي از كمبود يُد، بيش از يك ‌ميليارد نفر از مردم جهان و از جمله ايران را در معرض خطر قرار داده است. بررسي‌هاي به عمل آمده نشان مي ‌دهد كه نمک ، ايده‌‌آل ‌ترين وسيله براي افزايش يُد است، زيرا تنها ماده ي غذايي است كه در دسترس عموم مردم است و در بيشتر جوامع روستايي ممكن است تنها كالايي باشد كه از خارج به آنها مي ‌رسد.
روش‌هاي افزايش يُد به نمک ساده و قابل اجراست، به خصوص وقتي نمک براي مصرف تصفيه مي ‌شود، يُد افزايي تاثير بسيار ناچيزي در قيمت آن خواهد داشت. براي اضافه كردن يُد به نمک از تركيبات يُدور يا يُدات ‌پتاسيم و به ميزان 30 ‌تا50 ‌گاما (ميلي‌ گرم در كيلوگرم) استفاده مي‌ شود.
اضافه كردن يُد به نمک تاثير بسيار زيادي در ريشه ‌كني بيماري گواتر در بين مردم ايران داشته است.

نمک خوراکی چگونه تهیه میشود



پیشنهادات و انتقادات خود را بیان کنید
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
| کانال تلگرام معلم یار (ویژه ی سال تحصیلی 97-96)